Sådan indretter i bedst det nybyggede hus

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er et stort projekt når hele den nye bolig skal indrettes. Det er ofte en kombination af en masse forskellige holdninger til de forskellige rum, også er der en masse “grundregler” som samleverne skal lægge for dagen, før de kan blive enige om de forskellige temaer for rummene. Vi har lavet en plan over en tilgang man kan tage til det store indretnings projekt. Læs med her, og find ud af hvordan man kan komme godt igang med at indrette den nye bolig.

Hvad har vi, og hvad mangler vi?

Det vigtigste og første trin af det nye indretnings projekt, er at afgøre de ting i allerede har, og de ting i mangler. Hvis i har bygget hus, så kommer i højst sandsynligt fra en lejlighed eller et mindre hus, og derved har i ikke nok ting til at fylde det nye hus, men derimod har i en masse ting i skal genbruge ovre i det nye hus. Derfor skal i først lave en plan over de ting, og de ting i mangler når i flytter ind i det nye hus. Det kan være at i fx for adgang til flere rum, og det ene skal være et kontor, så ved i allerede at i skal have kontorartikler til det rum. Det kan være i har et lille barn, der får sit første værelse, så skal i have alle de ting der skal ind i det nye værelse.

Få det visualiseret

Den nemmeste måde i bliver enige på, er at sætte jer ned og lave en plan over hele bygningen. Her kan i enten vælge at tegne bygningen, og gå den igennem sammen. Derefter ville det være en god ide at få 3D visualiseret alle rum. Med 3D visualisering, kan i hurtigt skabe jer et realistisk billede af hvordan i gerne vil have et enkelt rum skal se ud, og dermed kan i nemmere tage beslutninger og blive enige.