Sådan kan du få et træningscenter i hjemmet

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Selvom du måske gerne vil komme i bedre form eller passe bedre på din krop her i det nye år, så kan det virke både dyrt og besværligt at komme afsted til et fitnesscenter. Det kan også være at der er mange mennesker og det kan være både meget intimiderende og de kan optage de maskiner du f.eks. gerne vil bruge. Det kan godt være at du ikke har plads til alskens maskiner i dit hjem, men faktisk kan du hvis du har et ledigt rum gøre meget og få stor mulighed for at træne nærmest alle muskler og lave mange forskellige øvelser med meget lidt plads og meget lidt udstyr

Med et par håndvægte kan man lave mange forskellige ting og her er det nærmest kun fantasien der sætter grænser. Det kan være en god idé at have en bred palette af forskellige vægte da de forskellige muskelgrupper selvfølgelig ikke kan løfte den samme mængde. F.eks. kan det være at du skal have nogle mindre vægte til nogle skulder øvelser, hvor i mod at din ryg og dine ben måske er noget stærkere og sagtens kan tage de tunge vægte.

Det kan også være at du sal have noget til genoptræning, udstrækning eller restitution. Der kan elastikker f.eks. være en rigtig god idé. Derudover kan det være at du skal anskaffe dig et par kompressionsstøvler til din restitution. De gør at du kan udøve dit maksimale meget hurtigere og du kan få mere information om dem her.

Når det kommer til ens hjemmetræningscenter, så er der intet der sætter grænser og derfor er det kun dit behov, pengepungen og pladsen i det ledige rum der bestemmer hvor du skal stoppe. Har du mange penge og et stort rum, kan du også få mange forskellige maskiner ind der kan stimulere musklerne på lidt forskellige måder.