Sådan måler du op til gardiner

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du nogensinde har skulle prøve at skifte gardiner ud i dit hus, så har du uden tvivl også stiftet bekendtskab med hvor krævende en disciplin det kan være. Det er ikke fordi det er svært og kræver en hel masse, men det er tidskrævende og det kræver at man er omhyggelig, hvis man vil være sikker på at få bestilt de rette mål.

Bestiller man gardiner, der er skræddersyet og altså bliver lavet specielt til dig, forsvinder returretten i langt de fleste tilfælde. Har du målt forkert, risikerer du dermed at stå med mange mange meter gardiner, du ikke kan bruge til noget.

Det er forskelligt hvordan du skal måle alt efter hvad det er for en type gardin du skal sætte op. Det vigtigste råd der findes i forbindelse med at sætte gardiner op, er at du skal måle alting minium to og meget gerne tre gange. Hvis du får det samme tal hver gang, har du nok målt rigtigt, men hvis det varierer, er der i sagens natur noget der ikke stemmer, og så SKAL du måle en gang mere. Lad vær med at tro du måler rigtigt første gang, for det er de færreste der gør dette. Professionelle dobbelttjekker altid deres dobbeltmålinger, og det bør du også.

Du kan sagtens finde guides til hvordan du måler op på de forskellige forhandleres hjemmeside, men hvis du vil være helt sikker på, at alt bliver i lige præcis de mål det skal være, kan det være en rigtig god ide at bestille en gardinbus. En gardinbus er ikke gratis, men bestiller man gardinerne ved den gardinbus man har bestilt, bliver udgiften typisk trukket fra, og det du har tjent er altså, at du får målt gratis op.