Sådan finder du den rigtige seng

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du på udkig efter en ny seng? En god seng er alfa omega for dit velbefindende i løbet af dagen. Sover du dårligt om natten, kan du mærke det om dagen. Mennesker bruger 7-9 timer pr. døgn i sengen, og derfor er det vigtigt med en god seng som passer til dig. Det kan være lidt af en jungle at skulle finde den rigtige seng. Herunder får du nogle bud på, hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe ny seng.

Hvilken størrelse passer til dit behov?

Først skal du beslutte dig for, hvilken størrelse sengen skal have. Skal det være en dobbeltseng, en trekvartseng eller en enkeltmandsseng. Find ud af hvad der passer bedst til din bolig.

Skal sengen være hård eller blød?

Der er stor forskel på senges hårdhed. Nogle senge er meget bløde, mens andre senge er meget hårde. Overvej hvad du bedst kan lide at ligge i.

Hvilken type seng?

Dette punkt er måske det sværeste punkt. På markedet i dag findes nemlig mange forskellige typer af senge. Du kan f.eks. få en almindelig boksmadras med ben som er et budgetvenligt valg. Du kan også vælge en elevationsseng. En elevationsseng er et godt valg til dig der kan lide at ligge højt med hovedet, eller til dig der godt kan lide at sidde i sengen og læse en god bog.

Er du på udkig efter en luksusseng, som du kan have i mange år? Så er en kontinentalseng en god løsning. Kontinentalsengen er nemlig bygget op med en boksmadras, en springmadras og en topmadras som giver dig en fantastisk komfort.

Hos Ilva.dk finder du et stort udvalg af forskellige typer af senge. Sengene fås i forskellige størrelser og varianter, og du kan derfor helt sikkert finde den seng der passer bedst til dig.