Skab mere hygge i hjemmet

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvad der er hyggeligt, er naturligvis meget individuelt, men når du træder ind i et rum, vil de fleste alligevel have en rimelig klar idé om hvorvidt det et hyggeligt rum eller ej. Men hvordan skaber du et hyggeligt hjem? Du skal koncentrere dig om to ting; indretning og belysning.

Skab hygge med den rette belysning

Når du vil forsøge at skabe hygge med hjemmets belysning, skal du f.eks. sørge for at vælge den type lampe, der lyder nedad. Vælger du lamper, der lyser opad med kraftigt lys, vil det lysne det meste af rummet op, hvilket ikke er hvad, du ønsker, hvis du ønsker hyggelig belysning. Gå efter at have flere små lyskilder frem for få kraftige. Ofte bliver rummet mere hyggeligt, hvis lyset bliver placeret i hjørnerne af rummet. F.eks. ville en gulvlampe i sofahjørnet skabe rigtig meget hygge. Noget andet der også for alvor kan skabe hygge, er lyskæder. En lyskæde, der flugter med loftpanelet i soveværelset, vil gøre det rigtig hyggeligt. Når det drejer sig om belysning, er det også afgørende, hvilken farve, lyset har. Gå efter mere gyldne pærer fremfor kraftige pærer med koldt lys. Har du brug for hjælp til at få installeret flere lyskilder, så kontakt en elektriker. Midtjysk El Center – elektrikere i Midtjylland.

Hyggelige elementer i indretningen

Hvis ikke noget mere varm belysning er nok for dig, kan du supplere med flere elementer i din indretning, der kan gøre det mere hyggeligt. Indret dit hjem med store billeder på væggen, tæpper på gulvet, gulvlange gardiner og flere sofapuder, vil du hurtigt få fornemmelse af hygge. Gå efter varme og mørke varmer. Det der gør, at du føler, at et rum er hyggeligt, når du træder ind i det er, at du føler dig omfavnet på en eller anden måde. Det vil du gøre med varme farver.