Tips: Sådan undgår du cigaret lugten i din bolig

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vil du gerne undgå, at din bolig kommer til at lugte for meget af cigaretrøg. Så giver vi her tips til hvordan du bedst undgår, at lugten bliver hængende, så hele huset ikke kommer til at stinke af gammelt cigaretrøg.

Luft altid ud efter fest og andre store arrangementer

Hvis I har holdt fest i weekenden, og stuen lugter af cigaretrøg, så husk altid at lufte godt ud. Cigaret lugten har det med at blive hængende i møbler og gardiner, og hvis I ikke får luftet godt ud, kan det blive hængende i lang tid. I skal derfor altid huske at få luftet godt ud, dagen efter I har holdt et arrangement. Åben alle vinduer og få luften ind og cigaret lugten ud.

E-cigaretter – et godt alternativ

Vil du gerne kunne nyde en cigaret inden for, men du vil ikke have, at hele din bolig kommer til at lugte af cigaretrøg, så findes der alternativer. E-cigaretter har for alvor fået sit gennembrud i de danske hjem, og flere og flere skifter cigaretten ud med en E cigaret. Med E-cigaretten er der nu mulighed for, at ryge videre i dit hjem uden du skal spekulere på lugten. Hvis du stadig gerne vil undgå røgen, skal du igen huske at åbne vinduer. Ikke fordi lugten er slem, men mere fordi røgen kan være kraftig.

Find andre steder at nyde din cigaret

Hvis du helt vil undgå at gå udenfor, når du skal ryge, så kan alternativer steder i hjemmet også være en løsning. Tag din cigaret tæt på en vindue, og undgå at lugten spreder sig. Luft kan gøre mange gode ting ved lugten, og hvis du ryger ud af et vindue, undgår du at lugten sætter sig i møblerne. Hvis I har en udestuen, kan det også være en god løsning. Ved mange udestuer, har man mulighed for at lukke helt af til boligen.

Leave a Response