Trænger din boligfacade til en kærlig hånd?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er måske ikke din boligfacade, du koncentrerer dig mest om, når det gælder vedligeholdelse af dit hus. Men faktisk er det det første, folk ser, når de ankommer til dit hus, så det er værd at bruge lidt tid og kræfter på. Hvis du synes, at din boligfacade er begyndt at halte lidt, kan du nemt friske den op.

Start med en grundig oprydning

Hvis din facade ser rodet ud, vil den automatisk komme til at se mere slidt ud. Du kan starte med at lave en grundig oprydning, hvor du fjerner gamle haveredskaber, visne blade, børnenes legetøj osv. Når du har gjort det, vil du allerede været nået et godt stykke og have et meget bedre udgangspunkt for en make-over.

Mal dit hus og vinduer

Maling kan altid gøre meget mere, end du lige tror. Hvis du maler dit hus og dine vinduer og døre, vil det kunne give hele facaden et helt nyt look. En klat maling gør, at dit hus kommer til at fremstå meget nyere. Det kan godt tage lidt tid at komme igennem sådan en omgang, men du kan f.eks. gøre det til et fælles projekt med hele din familie. Det bliver også lidt sjovere, hvis I gør det sammen. Hvis dine vinduer trænger til at blive skiftet, kan du overveje at gøre det, men ellers kan maling gøre rigtig meget.

Skab en hyggelig krog

Hvis du gerne vil gøre din facade lidt mere hyggelig, kan du lave et hyggeligt spot med en bænk op ad muren f.eks. Du kan også sætte et lille cafésæt, hvis der er plads til det. Der kan du nyde din morgenkaffe om sommeren eller stå og ryge en cigaret. Hvis du ryger, kan du også købe et væghængt askebæger. Det er en rigtig fin og praktisk løsning.