Træt af stuen? Sådan giver du den et nyt look

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du har boet i din bolig i lang tid, flytter du højst sandsynligt rundt på møblementet fra tid til anden. Prøver nye ting af. Det gør de fleste mennesker. Man når dog til et tidspunkt, hvor alt er prøvet af, og det derfor ikke kan lade sig gøre at finde nye måder at placere tingene på — og så er det på tide at tage skrappere midler i brug, hvis man ønsker at forny de omgivelser, man befinder sig i hver eneste dag.

Det er dog ikke altid, det er til at regne ud, hvad man skal gøre. Derfor får du her et par gode råd, som du kan følge, hvis du er blevet en smule træt af dine omgivelser.

Stukke skaber liebhaverstemning i stuen

Fodlister er en god løsning, hvis du vil give stuen et nyt udseende hurtigt, og så er det ikke engang så besværligt, som man skulle tro. De fås i forskellige former og farver, og de kan være med til at give stuen et friskt og forandrende pust.

Mal en væg, der skaber kontrast

Det kan give en fed effekt, hvis du maler den ene væg i en kontrastfuld farve. Det behøver ikke at være hele stuen, der får én med penslen. Du kan sagtens nøjes med den ene væg, hvis du vil give stuen et nyt look. Du kan også vælge at anvende KABE, der giver væggen et lækkert, industrielt og råt look.

Køb nyt kunst

Det er de færreste, der skifter deres billeder og kunst ud. Det kan dog være en god idé med lidt forandring på den visuelle front — og her argumenterer vi altså ikke for, at du bare skal bytte rundt på kunsten. Find en fed plakat- eller kunstbutik, hvor du kan finde nogle nye malerier, plakater eller andre visuelle elementer, der kan pryde din væg. Det vil med garanti sætte prikken over i’et.