Udnyt lyset rigtigt i dit hjem

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når man indretter sit hjem, så er det ikke lige så nemt som man skulle tro. Dette er især tilfældet, når man ikke har gjort sig så meget i indretning før. Man skal både sørge for at alle møblerne står rigtigt, at farvekombinationerne er rigtige osv. Men en af de vigtigste elementer er selvfølgelig lyset. Selvom mange måske ikke tænker på lyset som værende et vigtigt aspekt i indretningen, så er det faktisk en af de vigtigste elementer. Det er nemlig at der hverken er for meget eller for lidt lys i rummet, så alle de andre elementer kommer til at fungere optimalt.

Den rigtige mængde lys udefra

Når man skal til og indrette sin stue eller sit værelse, så er det vigtigt, at man ikke bare udnytter lyset fra sin lampe, men at man også benytter sig af det naturlige lys der kommer ude fra. Dette er både for at spare på strømmen og miljøet, men det giver også et friskere udtryk i rummet, når lyset strømmer ind af vinduerne. Hvis lyset udefra er for skarpt, er det smart at udnytte gardinerne, så man får den helt rigtige mængde lys ind.

Benyt en lysdæmper

Når solen udefra ikke længere er så skarp, og man kan begynde at benytte lamperne lidt mere, kan man bruge lyset på mange forskellige måder. Hvis man har en lysdæmper fra Lauritz Knudsen, kan man stille på lyset afhængigt af hvilken stemning, man ønsker at have i rummet. Med et skarp lys giver det et friskt udtryk til rummet, men hvis man dæmper lyset lidt, giver det et lidt mere hyggeligt udtryk.

Placer møblerne korrekt

Når man møbelindretter rummet, så er det vigtigt, at man ikke dækker for det lys som kommer udefra. Hvis man placere større møbler foran vinduerne, vil dette dække for den friske lys som kommer udefra.