Undgå nikotingule vægge og lofter med e-cigaretter

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Rigtig mange danskere ryger, desværre er det bare sådan, at rygning og det at have et stilrent, moderne og velholdt hjem, der passer ind i nutidens tendenser, ikke går i spænd. Vi erkender dog også, at rygestop kan være en besværlig ting for langt de fleste kernerygere. Derfor må vi ty til det næstbedste. Vi vil nemlig gøre alt for, at hjemmet er i centrum og desværre har nikotingule vægge og lofter endnu ikke haft deres renæssance.

Det næstbedste, i vores optik, er e-cigaretter. Disse elektroniske komponenter er dampbaseret, hvorfor de ikke har den samme negative effekt på boligen – hverken når det kommer til lugtgener eller når det kommer til misfarvning af vores boliginventar.

Vi har selv testet en række e-cigaretter, som alle har vist sig at være “boligvenlige” – hvorfor vi godt, med måde, kan anbefale disse som erstatning for de almindelige cigaretter. På den måde kan du opretholde den gode stil i hjemmet, og hvem ved, måske endda blive helt nikotinfri.

Konklusionen er, at standen på vores bolig hænger uløseligt sammen med den måde, vi agerer på. Derfor kan det være godt at lægge hovedet i blød of fremtrylle alternative metoder til, hvordan man kan gøre alt det, man godt kan lide.

Har du erfaring med lugtgener eller misfarvning af inventar i forbindelse med rygning, hører vi meget gerne fra dig. Kommenter blot herunder, eller send os en mail med din historie.

Leave a Response